No niin nythän se palkintopotti aukeni.. hih.. Oikein pokaali ja ruusuke saatiin ja lisä palkintona otin Hipulle uuden hurtan haalarin. Oltiin siis todella upeassa säässä Sodankylän mätsärissä. Osallistujia oli paljon ja yleisöä myös kivasti. Meidän laumasta osallistui tosin Halla ja Hippu pyöritykseen. Halla lähti jatkoon ja lopulta paras koira nelonen ja Hippu sai kans hyvät kehut, mutta tällä kertaa ei jatkoon. Kaima kaveri oli kans perhosineen mukana ja hienosti tyttönsä esitteli toisen perhoskoiran ja pärjäsikin vielä hienosti!! Todella kiva päivä kaikin puolin, tuttuja ja kavereita sai jututella. Tähän sitten kuvia tapahtumasta, joista taas kiitos J.Salmi nuorempi

Tässä mätsärin kuumin sarja liikkeessä..

Tässä tarkastellaan pöydällä.. jännitys on huima ja voittajakin lopuksi löytyi. Harmi ettei ollut kuvaa siitä.

Puffetti toimi hienosti ja antimet olivat hyviä. Yleisöä kans ihan kivasti.

Krista ja Lilli todella upea suoritus ensikertalaiselle!! ja ihan ilman varotusta hyppäsi kehään!! Huippu juttu!

Onkohan maailmassa kauniimpaa kuin onnistumisen ilon aiheuttama hymy!!

Tässä pentusarjalainen Halla ja tuulitukka seisottelussa ja ottamassa seuraavalle kierrokselle lähettävää sinistä nauhaa   ja se kun tuli niin koira vaihtoon..

ja Hipun vuoro ja tässä vauhdissa.. Huomatkaa taustalla oleva koirien jäähdytyspiste!! joita oli kyllä kentän toisellakin laidalla Hieno palvelu kerta kaikkiaan

Sitten pöydällä syynäys ja tuomari oli todella tarkkana

Sitten vielä tuomarin hurmaamista vaikka vähän pää vinossaki hih.. Hienosti meni ja Hipulle hyvää treeniä ennen Rovaniemeä.

Tästä alkaa sitten parhaan koiran valitseminen. Tuomareilla oli varmasti vaikea tehtävä kun kaikki olivat niin hyvin käyttäytyviä ja kauniita koiria.

Tässäpä sitä sitten taas kirmaillaan.

Tässä lopullinen järjestys ja Hallan eka pokaali ja ruusuke tuli jatkoa toivotaan jossain vaiheessa.. hih..