No nyt on kyllä jäänyt hieman päivittelyt väliin, mutta yritän saada tähän nyt koko syksyn Oulun näytelmien jälkeisen ajan tiivistettynä.. Oulun reissun jälkeen oli tietenki tohinat marjojen, sienien ja hirven perässä. Sitä purkittamista ja pakastamista..

Tässä Oona lähti minun kans marjastelemaan vkonloppu aamuna pihalle ja tietenki kamera mukana kun oli ruskalehdet vielä puussa.

Pikku poseeraus etupihalla..

Muuten vain hauska aavemainen kuva.. Vähän pihatyöt vielä kesken..

 

Sitten meillä tulikin Lohjalle lähtö erinnäisten vastoin käymisten jälkeen päästiin matkaan ja todella kannatti!! Tosi mukava oli nähdä kaiken näkösiä ja muotosia kauniita koiria ja showlinkin halli oli todella kiva. Ite on vaan tottunu aina ulkonäyttelyihin ja arvelin Hipun vähän oudoksuvan isoa tilaa, mutta ei ollu moksiskaan. Oona oli jotenkin villimpi kuin koskaan ja eipä tarvinnu tsemppailla eikä muutakaan kun rouva oli ite niin tohkeissaan. Mahtava oli tavata mukavia ihmisiä ja nähdä Oonan ja Hipun sisarukset livenä. Kyllä mennään ensi vuonnakin pidemmän loman kera ja nyt on taas yhtä reissua viisaampi. Koiruleiden menestys ei ollut meidän osalta ihan sitä mitä ois toivonu (tietenkään), mutta ensi kerralla sitten. Hippu sai EH ja Oona H. Arvostelut olivat Hipun osalta todella hyvät.

Näytelmä kuvat on Elina ja Petri Silanderin ottamia.

Hippu testailee pöydällä oloa.

Oona oli todella oudon villillä päällä mitä ei todellakaan ole normaalisti näytelmissä, mutta oisko vaikuttanut Hipun läsnä olo siihen, että kumpi saa enemmän makupaloja.. joita todellakin kylvin sitten kehään...

Rudi alias Tallitontun Zenith eka kertaa näytelmissä ja sai hienosti EH tiukan arvostelun jälkeen.

Oikein antoisa reissu kaikin puolin. Harmi että piti lähteä aikaisemmin ajeleen eikä nähty Tallitonttujen loistoa  Keli muuttui järkyttäväksi ja aamulla kaikillä töihin meno, joten oli pakko taipua.

Pihan eka lintu vieras oli sitten närhi ja söi meidän piha tuomen marjat makeisiin suihin.

Käytiin myös veneen pois haku retkellä pomokairassa yön yli. Vähän pojalle extreme kokemuksia. Oli kuulemma mukavaa ja hieman erilaista.. Lumi tuli yön aikana ja maisemat oli upeat..

Kota näin ulkoa katsottuna ja aamun uusi lumi.

Eetu kotailemassa Hipun kanssa..Lämmitettään kota ensin ja sitten vehkeet sisään vasta. Hippu nukku koko yön Eetun makuupussin jalkopäässä

Hippu tuli välillä lämmittelemään omaan vilttiin ja tulen äärelle.

Vili ja Hippu viilettää poroaidan laidalla. Oli mahtavan valkoinen maailma.

Sitten alkoikin pakkasjakso ja kaikki kamraatit sisällä enemmän. Hippuhan tunnetusti rakastaa Amandaa ja kyl on hymy herkässä kun katsoo sen idolointi tempauksia ja Amandan hämmästyneitä ilmeitä, että mikäs se siinä taas vilahti.. Vili ei välitä tuon taivaallista noiden eukkojen puuhista.

Oliko se äitee.. heheh..

Kun kaikki rituaalit hoidettu niin sit voi jo relata.. paitsi Oona kaikkien äitien äiti..

Tänä aamuna kävin Hipun ja Oonan kanssa rannassa kattelemassa..

Oona patsastelee..

ja Hippu ei.. Yritän täs jatkossa laitella vähän tiheempään kuvia ja juttua.