Tornion näyttely alkoi hurjassa kelissä. Ukkonen jytisi ja vettä tuli kaatamalla. Olin jo sivuuttaa koko näyttelyn kun kaatosateessa kävelyä parkkipaikalta kehälle oli kilometri. No niin kuiten lähettiin reippaina käppäilemään minimi varustuksella, tennarit litimärkänä ja Hippu myös.. Kamerakin jätettiin autoon joten ei ole kuvia tästä näyttelystä. No kun sitten viimein tultiin kehälle ja kuunnelttiin ukkosta, niin hyvä seura sai mielet virkeiksi ja niimpä aurinkokin hieman alkoi pilkistellä taivaaltakin. Parsonkehän alkaessa ilma oli jo todella hyvä. Hippu saatiin kuivaksi ja suht ittensä näköseksi.. Kannatti kuitenkin jäädä kehiin ja Hippu oli: Nuo eri,Juk2 ja kaunis siskonsa Bella oli sertin arvoinen. Tosi mukava reissu loppujen lopuksi ja jäi kiva mieli. Tässä sitten tän päivän Hippu. Kuvaajana toimi Hipun bestis Eetu..

Hippu aamupäivä unilla.. alunperin neitokainen nukkui tyynykasan päällä..

Tähystypaikalla iltasella katse kohti jokirantaa

Tarkkaavainen ilme päällä katsellaan josko siellä myyriä liikkuisi..

Sitten onkin Hipun toinen lemppari paikka.. suihkulähde.. ilmeisesti todettu upeaksi porekylpy paikaksi kun useamman kerran kuumana päivänä käy ottamassa ihan lepoasennon altaassa..

Tää kuva oli pakko laittaa kun oli minusta niin jännä. Ei vielä tiedä mitä kaikkea tämän kodin pihalta alkaa kasvamaan.. tällänen pieni ruusu tahto ilmoitella olemassa olostaan näin valtavalla kukalla suhteessa varteen ja pitihän se ikuistaa..

Lomaa on vielä tämä viikko ja sitten alkaa arkinen aherrus jouluun asti. Ehkä käydään vielä joku toinen lyhkänen reissu etelässä tai pohjoisessa.. mihin nyt mieli vie. Pomokairan kalastus/marjastus kotareissu on vielä syksyllä ja tietenkin sienet taas talteen.