No niin taas on syksy tullut. Vaikkakin tänään oli 20 astetta lämmintä ja kuin tropiikissa olisi ollut. Ilman kosteus todella korkealla. Vakka ukkonen kävi kovalla voimalla pyörähtämässä niin ilma ei jähtynyt ollenkaan, päin vastoin. Ukkosen ajaksi tulikin sitten sisälle melkein koko poppoo ja tutustumista riitti.. No käytiin sienestämässä uuden metsästys kaveri Hallan alias Suojarannan Katin, Hipun ja Oonan kanssa. Karvarouskuja oli vielä korillisen verran ja muita sieniä vähemmän. Puolukat varmaan ensi viikonloppuna hakuseen ja sitten jääkin enää syksyn sadosta potun nosto, verkottelu, maalinnut ja hirven pyynti. Sain viimein tän netin toimittamaan kuviakin jotenkin.

Yö meni mahtavasti Halla ei inahtanutkaan vaikka isäntä yövuorosta tullessaan yritti ulos houkutella niin ei millään innostunut asiasta ja nukkua turrutti kamarissa olevalla petillään aamuun asti, kunnes kello soi ja virtaa piisasi aina tarpeiden tekoon ulos ja parin luun maisteluun. Sitten Halla menikin takas nukkumaan kamariin ihan ite ja oli nukkunut siihen asti kun isäntä heräs. Lemppari nukkumapaikka tällä hetkellä päiväsaikaan keittiön pöydän alla. Todella hienosti on mennyt muutenkin.

Tässäpä neiti nimeltä Halla lapset saivat tälläkin kertaa päättää nimen. Tässä kuvassa ollaan vielä entisessä kodissa joka sekin oli kyllä Sodankylässä.

 

Tässä sitten mennä viipotetaan melkein koko porukalla tutustumis lenkillä pellolla.

 

Rannassaki käytiin ja Hallakin kävi tassunsa kastelemassa. Hippu tietenki aina kahloo vähintäänkin mahaa myöten..

 

Vene kiinnosti kovasti Hallaa..

 

Lopulta sinne hyppäsikin ja otti mukavan asennon..

 

Sitten alkoikin ukkonen jytistä ja vettä tulla, joten siirryimme sisälle kattelemaan ja Vili herra tuli myös tulokasta katsomaan.

 

Yhdessä hausempi jyrsiä luita..Hippu ja Oona tyylilleen uskollisina lepäilivät sohvalla mukavassa asennossa tarkkaillen sopivan matkan päästä.

 

Tässä tämä kaunis pikku sammakko luu kainalossa..